MIDLAN I (eventet er igang, billetter kan købes i

Strib Fritids og Aktivitetscenter, Middelfart

fre 23 feb 2018 19:00

MIDLAN netparty d. 23 kl. 19:00 - 25. Februar kl. 15:00 2018

Så er det nu din billet skal sikres, hvis du skal med til MIDLAN netparty!

MIDLAN LANparty arrangeres for første gang af GTR24H og Lillebælt Sport og kultur.

God underholdning og en perfekt weekend med computerspil og samvær med venner og ligesindede. Det er vores version af et godt netparty! Vi glæder os til en hyggelig weekend med masser af spænding!

KONKURRENCER
Under MIDLAN vil der blive afholdt konkurrencer med masser af fede præmier!

SPORTSAKTIVITETER
Trænger du til et break henover weekenden, kan du dyste i sjove sportsaktiviteter mod vennerne eller du kan tage en frisk dukkert i Svømmehallen og afslutte med sauna. Det er muligt, da alle deltagere til MIDLAN netparty får fri adgang til Hal 2 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter når hallen er ledig og Strib Svømmehal inden for offentlig åbningstid. Se åbningstider her.

MADBILLETTER
Du har mulighed for at købe madbillet til partyet, hvor mad for hele weekenden er inkluderet, dvs. 2 x morgenmad, 2 x frokost og 2 x aftensmad. Prisen er 320 kr. pr. person. Se menuen her.

Så vil du være sikker på at få mad med det samme, når det passer ind i dit kampprogram, så bestil din madbillet sammen med din LAN party billet!

Strib Fritids- og Aktivitetscenters sportscafé er også åbent i løbet af weekenden. Her kan du købe drikkevarer, snacks, mad m.m.

SOVERUM
Der bliver stillet et køligt sove- og afslapningsrum til rådighed i konferencerummet (sal 1). Du skal selv medbringe soveudstyr f.eks. liggeunderlag, sovepose mm. Desuden er der mulighed for at tage et bad i Strib Fritids- og Aktivitetscenters omklædningsrum. Husk medbring eget håndklæde mm.

VIGTIGT!
Tilmeldingen er bindende. Billetter refunderes ikke.

Når du har købt din billet, skal du printe og tage den med, da den fungerer som billet ved indgangen! Din madbillet printes og vises ved hvert måltid i sportscaféen. Det er IKKE tilladt at drikke alkohol for personer under 18 år.

Der er ingen aldersbegrænsning til MIDLAN netparty. Såfremt der er tale om en deltager under 18 år, vil vi gerne have et telefonnr. til en forælder eller værge som vi kan kontakte hvis der skulle opstå problemer under MIDLAN. Der vil ligge en formular på din plads, som skal udfylde med kontakt-oplysninger.

Du har adgang til internettet via ér RJ45 stik i vores switch. Du får adgang til strøm via ét 230 volt stik uden jord. Du skal medbringe min. 5m langt netkabel og en min. 2,5 m lang forlængerledning, hvis du skal bruge mere end ét strøm-stik.

Du kan læse meget mere om MIDLAN netparty på MIDLAN.net

Alt udstyr medbringes på eget ansvar.

Vi tager forbehold for ændringer.

For yderligere information se på midlan.net og www.lsok.dk

Eventet er igang, billetter kan købes i cafeteriet

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger